Onze vereniging


Wij zijn een Boechoutse vereniging die in de grote vakantie speelreizen organiseert naar de prachtige Waddeneilanden in Nederland. We hebben bijna 40 jaar het eiland Terschelling bezocht, maar vanaf 2010 trokken we met onze vereniging naar het eiland Ameland.


Voor kinderen en tieners hebben we vier zomerkampen: de eerste, tweede, derde en vierde periode. Daarnaast is er ook een leidingperiode, voor aanstormende animatoren. Met een kinderperiode kunnen ongeveer 45 kinderen mee, begeleid door acht of negen leid(st)ers en vier uitstekende tiensterrenkoks. Elke periode wordt gecoördineerd door een hoofdleider die al enkele jaren ervaring heeft. Op deze manier verlopen al onze speelreizen zeer vlot.


Ook tijdens het jaar zitten we niet stil. We organiseren verschillende activiteiten doorheen het jaar, houden een infomoment, gaan op weekend en komen regelmatig samen met de leiding.


Alle (ouders van) ingeschreven kinderen en leden krijgen een nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief informeert over onze activiteiten. Benieuwd? Stuur een mailtje naar info@jawadden en we sturen je graag onze laatste nieuwsbrief door.

Help ons groeien, word sponsor

Kan jij of je bedrijf onze kampen of activiteiten steunen aan de hand van producten of iets anders?
Stuur ons gerust een mailtje, we brainstormen graag mee!