Leidingperiode

Leidingperiode

Deze zomer wordt de leidingperiode opnieuw iets heel bijzonders. Opnieuw een unieke gelegenheid voor aanstormend leidingtalent, maar ook voor jongens en meisjes met enige ervaring, om vertrouwd te geraken met ons eiland.


Meer weten over de leidingperiode?
Je vindt alle praktisch informatie op deze pagina.Goesting gekregen?

Wie?

Deze periode is bedoeld voor jongens en meisjes die te oud geworden zijn voor de tienerperiode. Ben je dus 15 jaar en van zin om zelf leider of leidster te worden bij onze vereniging? Dan biedt dit kamp je een eerste kennismaking. 


Ook leiding met ervaring op zak kan gerust gebruik maken van dit sfeervolle tentenkamp om Ameland verder te verkennen.


Wat?

Op een aangename en ontspannen manier zal een notie meegegeven worden van wat ‘leiding geven’ betekent. Dat begint al vóór het kamp: we spreken af (in Boechout en omgeving) om net als echte leiding  een kamp in elkaar te boksen. We leren niet alleen super creatieve spelen maken, maar ook samenwerken als team. Rekening houden met anderen en beslissingen in overleg met elkaar nemen, zijn hierbij niet te onderschatten aspecten. Op het kamp zelf spelen we onze zelfgemaakte spelen en zal er nog genoeg tijd over zijn om alle troeven van Ameland te ontdekken.


De leidingperiode is voor al onze animatoren een onvergetelijk kamp, waar vriendschappen voor het leven gesmeed worden!


Waar?

We kamperen in de duinen voorbij Buren, het meest oostelijke dorp van het eiland. We zullen middenin de natuur onze tenten kunnen opstellen.


Wanneer?

De leidingperiode loopt van 4 tot en met 13 augustus en vindt dus gelijktijdig met de derde periode plaats. De vertrek- en aankomsturen zijn net dezelfde als voor de derde periode!


Hoe inschrijven? 

Inschrijven voor de leidingperiode kan je hier.


Prijs?

Deze wordt binnenkort bekend gemaakt. In deze prijs zijn het vervoer, verblijf, maaltijden en huur van de fietsen inbegrepen.


Hopelijk ga ook jij mee!