FAQ


Wie zijn jullie eigenlijk?

Ja!Wadden is een Boechoutse vereniging die speelreizen organiseert naar Ameland. Wij zijn een groep vrijwilligers die vroeger als kind meegingen naar de Waddeneilanden en dat zo leuk vonden dat we dit nu zelf organiseren voor kinderen en jongeren. Alle hoofleiding, leiding, keukenploegen, bestuursleden doen dit bijgevolg op volledig vrijwillige basis. 


Wanneer kan ik me inschrijven voor de speelreizen?

Vanaf 3 december 2023 kan je je inschrijven voor onze speelreizen van 2024. Dit kan op de pagina inschrijven, waar je klikt op de link.


Hoe weet ik zeker dat mijn inschrijving definitief is?

Na het doorlopen van het inschrijvingsformulier en het betalen van het voorschot, krijg je een automatische bevestigingsmail.


Ik ben ingeschreven, wat nu?

Vanaf nu krijg je de Ja!Wadden nieuwsbrief in jouw inbox. Zo blijf je op de hoogte van al onze nieuwtjes en het thema van jouw speelreis. In april/mei ontvang je de vraag tot betaling van het resterende bedrag.


Waarom een medische fiche?

Voor je op kamp vertrekt, moet de hoofdleiding van jouw periode een medische fiche ontvangen. Hierdoor weten we of je allergisch bent aan iets, medicatie neemt, vegetarisch eet... Meer info over de medisch fiche volgt in april/mei.


Wat moet ik allemaal meenemen op kamp?

Hier vind je een uitgebreide bagagelijst. Vergeet ook jouw citroenen niet! Dit voor het superspeciale Ja!Wadden-citroensap.


Mijn ouders willen een formulier voor het ziekenfonds laten invullen. Waar kunnen ze hiervoor terecht?

Bij je inschrijving wordt er gevraagd naar jouw ziekenfonds. Na afloop van de speelreis wordt het automatisch aan jou bezorgd.


Wat als ik plots niet meer mee kan?

Dit hangt natuurlijk af van de situatie. Je vindt de annuleringsvoorwaarden hier.