Veel gestelde vragen

Wie zijn jullie eigenlijk?

Ja!Wadden is een Boechoutse vereniging die speelreizen organiseert naar Ameland. Wij zijn een groep vrijwilligers die vroeger als kind meegingen naar de Waddeneilanden en dat zo leuk vonden dat we dit nu zelf organiseren voor kinderen en jongeren. Alle hoofleiding, leiding, keukenploegen, bestuursleden doen dit bijgevolg op volledig vrijwillige basis. 

Wanneer kan ik me inschrijven voor de speelreizen?

Vanaf 1 november 2019 kan je je inschrijven voor onze speelreizen van 2020. Dit kan op de pagina inschrijven, verder klikken op de periode van jouw keuze. 

Is er nog plaats?

Op de homepagina wordt deze info vermeld. Indien een periode volzet is, stuur een mail naar inschrijvingen@jawadden.be en we plaatsen je op de wachtlijst!

Hoe weet ik zeker dat mijn inschrijving definitief is?

Na het doorlopen van het inschrijvingsformulier, krijg je een automatische bevestigingsmail. We zijn er van op de hoogte dat deze soms in de ongewenst e-mail of niet aankomt. Geen paniek! Als je na de inschrijving de melding 'Bedankt! We hebben uw inschrijving goed ontvangen!' ontvangen hebt, is deze opgeslagen op de server. Binnen de 5 werkdagen krijg je een definitieve bevestigingsmail.

Ik ben ingeschreven, wat nu?

Vanaf nu krijg je het Ja!Wadden krantje in jouw brievenbus en de Ja!Wadden nieuwsbrief in jouw inbox. Zo blijf je op de hoogte van al onze nieuwtjes en het thema van jouw speelreis. Jouw ouders brengen de betaling van het voorschot binnen de twee weken na jouw inschrijving in orde. In april-mei ontvangen ze de vraag tot betaling van het resterende bedrag.

Een medische fiche?

Voor je op kamp vertrekt, moet de hoofdleiding van jouw periode een medische fiche ontvangen. Hierdoor weten we of je allergisch bent aan iets, medicatie neemt, vegetarisch eet,... De medische fiche vind je hier terug.

Wat moet ik allemaal meenemen op kamp?

Hier vind je een uitgebreide bagagelijst. Vergeet ook jouw citroenen niet! Dit voor het superspeciale Ja!Wadden citroensap.

Mijn ouders willen een formulier voor het ziekenfonds laten invullen. Waar kunnen ze hiervoor terecht?

Alle formulieren voor het ziekenfonds mogen bezorgd worden bij aankomst aan de aankomstverantwoordelijke van Ja!Wadden. Hij / zij vult dit meteen in zodat je dit ingevuld terug mee kan nemen naar huis!

Wat als ik plots niet meer mee kan?

Dit hangt natuurlijk af van de situatie... Je vindt de annuleringsvoorwaarden hier.

Speelreizen
Meer nieuwsLaatste nieuws

Ja!Wadden Valentijnsquiz

Nog geen plannen op Valentijn? Doe mee aan de Ja!Wadden quiz!

Lees meer

Data 2020 bekend!

Joepie, we kunnen al wegdromen naar 2020!

Lees meer

Data 2019 bekend!

Droom je ook al van spaghetti eten zonder handen? Die fantastische casinodate? Duinspringen tot er zand uit jouw oren komt? De data zijn bekend!

Lees meer
Gemeente Boechout