Bagagelijst

Kledingtips

Op kamp kunnen je kleren heel vuil worden, neem daarom niet je beste mee! Zorg er ook voor dat in alle kledingstukken je naam staat, dat is heel handig voor de sloddervossen onder ons. Op Ameland zijn laarzen of waterschoenen een echte must, wanneer we naar het wad gaan of wanneer we door de modder ploeteren. Vergeet ook geen witte T-shirt mee te nemen, die kan altijd van pas komen voor verfspelen.

Een linnen zak

Een linnen zak meegeven op kamp is aan te raden voor het vuile goed. Dit kan al een belangrijke hulp zijn voor de netheid en de orde van de slaapzalen en om het aantal verloren voorwerpen te beperken.

Merken van de kledij

We hebben het al meegemaakt dat iemand met een koffer vol kleren op kamp aankwam en met een halflege terugging. Als we je vertellen dat wij elk jaar in september zo’n zeventigtal onderbroeken, washandjes,... meegeven aan spullenhulp, dan verbaast je dat waarschijnlijk. De laatste jaren gaat het echter beter omdat steeds meer ouders hun kleren merken met de initialen van hun kinderen.

Een witte T-shirt

Hebt je al een witte T-shirt ingepakt ? Deze hebben we echt wel nodig, zeker als het warm genoeg is om het microbenspel, Stalingrad, Boze Burcht of Mierenjacht te spelen. Dit zijn allemaal spelen waarbij we verf en water gebruiken... Dit witte T-shirt moet dus zeker niet nieuw zijn! Als hij maar niet wit moet blijven.

Bagagelijst

Vink op deze lijst de spullen aan die je nog nodig hebt of nog moet inpakken. Je kan deze lijst ook afprinten, zodat je zeker niks vergeet!

Slaapgerief
Toiletgerief
Kledij
Schoeisel
Andere
Handbagage bij vertrek
Speelreizen
Meer nieuwsLaatste nieuws

Ja!Wadden Valentijnsquiz

Nog geen plannen op Valentijn? Doe mee aan de Ja!Wadden quiz!

Lees meer

Data 2020 bekend!

Joepie, we kunnen al wegdromen naar 2020!

Lees meer

Data 2019 bekend!

Droom je ook al van spaghetti eten zonder handen? Die fantastische casinodate? Duinspringen tot er zand uit jouw oren komt? De data zijn bekend!

Lees meer
Gemeente Boechout