Onze vereniging

Wij zijn een Boechoutse vereniging die in de grote vakantie speelreizen organiseert naar de prachtige Waddeneilanden in Nederland. We hebben bijna 40 jaar het eiland Terschelling bezocht, maar vanaf 2010 trekken we met onze vereniging naar het eiland Ameland.

Voor kinderen en tieners hebben we vier periodes, daarnaast is er ook een familieperiode en een leidingperiode. Met een kinderperiode kunnen 45 kinderen mee, begeleid door acht of negen leid(st)ers en vier uitstekende tiensterrenkoks. Elke periode wordt gecoördineerd door een hoofdleider die al enkele jaren ervaring heeft. Op deze manier verlopen al onze speelreizen zeer vlot.

Ook tijdens het jaar zitten we niet stil. We organiseren verschillende activiteiten door het jaar heen, houden een reünie, gaan op weekend en komen regelmatig samen met de leiding.

Alle kinderen en leden krijgen om de drie maanden een krantje. Dit krantje heeft als functie iedereen die in dat specifieke werkjaar iets met onze VZW te maken heeft te informeren over onze activiteiten, ontspannend te zijn met knutselwerkjes, mopjes, spelletjes,… Deze krantjes kan je vanaf 2005 op de website bekijken!

Over ons
Meer nieuwsLaatste nieuws

Ja!Wadden Valentijnsquiz

Nog geen plannen op Valentijn? Doe mee aan de Ja!Wadden quiz!

Lees meer

Data 2020 bekend!

Joepie, we kunnen al wegdromen naar 2020!

Lees meer

Data 2019 bekend!

Droom je ook al van spaghetti eten zonder handen? Die fantastische casinodate? Duinspringen tot er zand uit jouw oren komt? De data zijn bekend!

Lees meer
Gemeente Boechout