Leiding

Zin om in leiding te komen?

Je bent ouder dan 16 jaar, je bruist van enthousiasme en gaat graag met kinderen om? Zin om in de zomer met ons mee naar Ameland te gaan en in het jaar af en toe mee te helpen op een speeldag, reünie, infoavond,...? Dan ben jij de degene die wij zoeken! Stuur dan zeker een mailtje.

Leidingcursus

Wij verwachten van onze leiding dat zij een leidingcursus doen, hun stage kunnen ze dan bij ons doen. Als je zelf geen vereniging kent waar je een cursus kan doen, neem eens een kijkje de website van Duinen-Heide, daar staat informatie over leidingcursussen.

Meer nieuwsLaatste nieuws

Volg de aankomst via SMS!

De afgelopen jaren bleek het zeer moeilijk om in te schatten hoe laat de bus er juist zou zijn bij de terugkomst van jouw kapoen! Toch is het leuk dat jullie op het plein jullie oogappels zien aankomen zodat je niets moet missen van de kampdans of het kamplied. Ontdek hier de oplossing!

Lees meer

Interviews met de leiding van Ja!Wadden

Ook benieuwd wat onze leiding vindt van de kampen? Wij stelden de vragen en jij kan de antwoorden bekijken.

Lees meer

Annuleringsvoorwaarden

Wat als je een dag voor je op kamp vertrekt ziek wordt? Wat als de vakantieplannen wijzigen? Wat als ik mijn been breek en liever thuis blijf om verwend te worden met heerlijke ijscrème?

Lees meer
Province Antwerpen Gemeente Boechout