Leidingperiode

Deze zomer wordt de leidingperiode opnieuw iets heel bijzonders. Opnieuw een unieke gelegenheid voor aanstormend leidingtalent, maar ook voor jongens en meisjes met enige ervaring, om vertrouwd te geraken met ons eiland. Meer weten over de leidingperiode? Hieronder staat de praktische informatie.

Wie?

Deze periode is bedoeld voor jongens en meisjes die te oud geworden zijn voor de tienerperiode. Ben je dus 15 jaar en van zin om zelf leider of leidster te worden bij onze vereniging? Dan biedt dit kamp je een eerste kennismaking. Het ligt voor de hand dat personen met een concrete interesse om zich tot leider/leidster te ontplooien voorrang krijgen op anderen als de plaatsen schaars moesten blijken.
Ook leiding met ervaring op zak kan gerust gebruik maken van dit sfeervolle tentenkamp om Ameland verder te verkennen.

Wat?

Op een aangename en ontspannen manier zal een notie meegegeven worden van wat ‘leiding geven’ betekent. Rekening houden met anderen en beslissingen in overleg met elkaar nemen, zijn hierbij niet te onderschatten aspecten. Meer concreet zullen we allerhande soorten spelen leren in elkaar steken (en daarna spelen uiteraard). Daarnaast zal er nog genoeg tijd over zijn om alle troeven van Ameland te ontdekken.

Waar?

We kamperen in de duinen voorbij Buren, het meest oostelijke dorp van het eiland. We zullen middenin de natuur onze tenten kunnen opstellen!

Wanneer?

De leidingperiode loopt van 6 tot en met 15 augustus. De vertrek- en aankomsturen zijn net dezelfde als voor de andere periodes!

Hoe inschrijven? 

Inschrijven voor de leidingperiode kan je hier.

Prijs?

Deze periode zal €255 kosten. In deze prijs zijn het vervoer, verblijf, maaltijden en huur van de fietsen inbegrepen.

Hopelijk ga ook jij mee!

Inschrijven
Meer nieuwsLaatste nieuws

Extra plaatsen voor de eerste periode

Het verblijf kon voor extra slaapplaatsen zorgen voor de 1e periode. 

Lees meer

Hang een Ja!Wadden poster op!

Via onze nieuwsbrief kregen jullie een link waarmee je gratis posters kan bestellen om op te hangen aan jouw raam, bij familie, vrienden, bedrijven, scholen, ... 

Lees meer

De inschrijvingen zijn gestart!

Eindelijk! Vanaf nu kan je je inschrijven voor de zomerkampen van 2021.

Lees meer
Gemeente Boechout