Leidingperiode

Deze zomer wordt de leidingperiode opnieuw iets heel bijzonders. Nadat we vorig jaar onze eerste verkenning van Ameland hebben gehad, gaan we natuurlijk opnieuw naar ons nieuwe droomeiland. Opnieuw een unieke gelegenheid voor aanstormend leidingtalent, maar ook voor jongens en meisjes met enige ervaring, om vertrouwd te geraken met ons nieuwe eiland. Meer weten over de leidingperiode? Hieronder staat de praktische informatie.

Wie?

Deze periode is bedoeld voor jongens en meisjes die te oud geworden zijn voor de tienerperiode. Ben je dus 15 jaar en van zin om zelf leider of leidster te worden bij onze vereniging? Dan biedt dit kamp je een eerste kennismaking. Het ligt voor de hand dat personen met een concrete interesse om zich tot leider/leidster te ontplooien voorrang krijgen op anderen als de plaatsen schaars moesten blijken.
Ook leiding met ervaring op zak kan gerust gebruik maken van dit sfeervolle tentenkamp om Ameland verder te verkennen.

Wat?

Op een aangename en ontspannen manier zal een notie meegegeven worden van wat ‘leiding geven’ betekent. Rekening houden met anderen en beslissingen in overleg met elkaar nemen, zijn hierbij niet te onderschatten aspecten. Meer concreet zullen we allerhande soorten spelen leren in elkaar steken (en daarna spelen uiteraard). Daarnaast zal er nog genoeg tijd over zijn om alle troeven van Ameland te ontdekken.

Waar?

We kamperen in de duinen voorbij Buren, het meest oostelijke dorp van het eiland. We zullen middenin de natuur onze tenten kunnen opstellen!

Wanneer?

De leidingperiode loopt van 9 tot en met 16 augustus. De vertrek- en aankomsturen zijn net dezelfde als voor de andere periodes!

Hoe inschrijven? 

Je kan inschrijven vanaf 1 november voor de leidingperiode van 2019. Dit kan via een mailtje naar inschrijvingen@jawadden.be. Gelieve jouw naam, adresgegevens en telefoonnummer door te geven, dan nemen we zo snel mogelijk met jou contact op.

Prijs?

Deze periode zal €225 kosten. In deze prijs zijn het vervoer, verblijf, maaltijden en huur van de fietsen inbegrepen.

Hopelijk ga ook jij mee!

Inschrijven
Meer nieuwsLaatste nieuws

Ja!Wadden quiz

Test uw kennis met onze fantastische Ja!Wadden quiz!

Lees meer

Data 2019 bekend!

Droom je ook al van spaghetti eten zonder handen? Die fantastische casinodate? Duinspringen tot er zand uit jouw oren komt? De data zijn bekend!

Lees meer

Volg de aankomst via SMS!

De afgelopen jaren bleek het zeer moeilijk om in te schatten hoe laat de bus er juist zou zijn bij de terugkomst van jouw kapoen! Toch is het leuk dat jullie op het plein jullie oogappels zien aankomen zodat je niets moet missen van de kampdans of het kamplied. Ontdek hier de oplossing!

Lees meer
Province Antwerpen Gemeente Boechout