Veel gestelde vragen

Wie zijn jullie eigenlijk?

Ja!Wadden is een Boechoutse vereniging die speelreizen organiseert naar Ameland. Wij zijn een groep vrijwilligers die vroeger als kind meegingen naar de Waddeneilanden en dat zo leuk vonden dat we dit nu zelf organiseren voor kinderen en jongeren. Alle hoofleiding, leiding, keukenploegen, bestuursleden doen dit bijgevolg op volledig vrijwillige basis. 

Wanneer kan ik me inschrijven voor de speelreizen?

Vanaf 1 november 2017 kan je je inschrijven voor onze speelreizen van 2018. Dit kan op de pagina inschrijven, verder klikken op de periode van jouw keuze. 

Is er nog plaats?

Op de homepagina kan je het aantal vrije plaatsen raadplegen. Indien de teller op nul staat, is de periode volzet. Stuur dan een mailtje naar inschrijvingen@jawadden.be om je op de wachtlijst te zetten.

Hoe weet ik zeker dat mijn inschrijving definitief is?

Na het doorlopen van het inschrijvingsformulier, krijg je een automatische bevestigingsmail. We zijn er van op de hoogte dat deze soms in de ongewenst e-mail of niet aankomt. Geen paniek! Als je na de inschrijving de melding 'Bedankt! We hebben uw inschrijving goed ontvangen!' ontvangen hebt, is deze opgeslagen op de server. Binnen de 5 werkdagen krijg je een definitieve bevestigingsmail.

Ik ben ingeschreven, wat nu?

Vanaf nu krijg je het Ja!Wadden krantje in jouw brievenbus en de Ja!Wadden nieuwsbrief in jouw inbox. Zo blijf je op de hoogte van al onze nieuwtjes en het thema van jouw speelreis. Jouw ouders brengen de betaling van het voorschot binnen de twee weken na jouw inschrijving in orde. In april-mei ontvangen ze de vraag tot betaling van het resterende bedrag.

Een medische fiche?

Voor je op kamp vertrekt, moet de hoofdleiding van jouw periode een medische fiche ontvangen. Hierdoor weten we of je allergisch bent aan iets, medicatie neemt, vegetarisch eet,... De medische fiche vind je hier terug.

Wat moet ik allemaal meenemen op kamp?

Hier vind je een uitgebreide bagagelijst. Vergeet ook jouw citroenen niet! Dit voor het superspeciale Ja!Wadden citroensap.

Mijn ouders willen een formulier voor het ziekenfonds laten invullen. Waar kunnen ze hiervoor terecht?

Alle formulieren voor het ziekenfonds worden verzameld door de hoofdverantwoordelijken bij het vertrek. Zij bezorgen dit aan de voorzitter van de vereniging die deze ondertekent en afstempelt. Op de reünie in september kunnen jouw ouders de formulieren ophalen. Als je niet kan komen naar de reünie, worden ze naar jou opgestuurd.

Wat als ik plots niet meer mee kan?

Dit hangt natuurlijk af van de situatie... Je vindt de annuleringsvoorwaarden hier.

Meer nieuwsLaatste nieuws

Volg de aankomst via SMS!

De afgelopen jaren bleek het zeer moeilijk om in te schatten hoe laat de bus er juist zou zijn bij de terugkomst van jouw kapoen! Toch is het leuk dat jullie op het plein jullie oogappels zien aankomen zodat je niets moet missen van de kampdans of het kamplied. Ontdek hier de oplossing!

Lees meer

Interviews met de leiding van Ja!Wadden

Ook benieuwd wat onze leiding vindt van de kampen? Wij stelden de vragen en jij kan de antwoorden bekijken.

Lees meer

Annuleringsvoorwaarden

Wat als je een dag voor je op kamp vertrekt ziek wordt? Wat als de vakantieplannen wijzigen? Wat als ik mijn been breek en liever thuis blijf om verwend te worden met heerlijke ijscrème?

Lees meer
Province Antwerpen Gemeente Boechout