Onze speelreizen

In de voormiddag heb je meestal de keuze tussen drie à vier activiteiten. We zorgen voor een grote verscheidenheid zodat er voor iedereen iets is dat ze graag doen. Hier zijn enkele voorbeelden van keuzeactiviteiten: armbandjes maken, kampen bouwen, voetballen, krabben vangen, gaan fietsen, zingen, vliegeren aan het strand, een bekentocht, gipsmaskers maken, zandkastelen bouwen, bossporten spelen, strandjutten, kabouterhuisjes maken,...

In de namiddag spelen we meestal enkele grote spelen met heel de groep samen. We doen dan vaak bos-, strand- en pleinspelen, maar af en toe doen we ook andere zéér avontuurlijke en spannende dingen! ’s Avonds doen we dikwijls een beetje ‘specialere’ activiteiten zoals een casino, een swingpaleis, de drie wijzen, een quiz of een sluipspel. Het is allemaal te veel om op te noemen.

Tijd om moe te zijn heb je hier niet!

De speelreizen
Meer nieuwsLaatste nieuws

Volg de aankomst via SMS!

De afgelopen jaren bleek het zeer moeilijk om in te schatten hoe laat de bus er juist zou zijn bij de terugkomst van jouw kapoen! Toch is het leuk dat jullie op het plein jullie oogappels zien aankomen zodat je niets moet missen van de kampdans of het kamplied. Ontdek hier de oplossing!

Lees meer

Interviews met de leiding van Ja!Wadden

Ook benieuwd wat onze leiding vindt van de kampen? Wij stelden de vragen en jij kan de antwoorden bekijken.

Lees meer

Annuleringsvoorwaarden

Wat als je een dag voor je op kamp vertrekt ziek wordt? Wat als de vakantieplannen wijzigen? Wat als ik mijn been breek en liever thuis blijf om verwend te worden met heerlijke ijscrème?

Lees meer
Province Antwerpen Gemeente Boechout